Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку спокійно – мерія


Ніч з 7 на 8 вересня у Донецьку минула спокійно, повідомляє сайт міської ради. За повідомленням, працюють комунальні служби, забезпечуючи життєдіяльність міста.

У міськраді додали, що сьогодні о 7:25 через аварію на підстанції енергоживлення бавовняного комбінату сталося автоматичне відключення 31 трансформаторної підстанції в Кіровському районі. Бригади енергетиків вже розпочали ремонтні роботи.

За повідомленням, громадський транспорт працює в штатному режимі. «8 вересня на маршрути вийшло 40 трамваїв, 70 тролейбусів і 17 автобусів, які здійснюють рух у звичайному режимі», – наголосили в прес-службі.

Водночас за даними мерїі, у чотирьох районах Донецька перебої з водопостачанням.

«У зв’язку з тим, що канал Сіверський Донець-Донбас працює в мінімальному режимі, обсягів води недостатньо для нормального водопостачання багатьох населених пунктів області. Донецьк – одне з небагатьох міст, на який вода подається, проте в обмеженій кількості. Через це в декількох районах міста відчутні перебої з водопостачанням», – наголосили у міськраді.

За повідомленням, відносно стабільне водопостачання на сьогоднішній день зберігається в Будьонівському, Пролетарському і Калінінському районах. Найскладніша ситуація йде в Куйбишевському, Петровському, Кіровському і Ленінському районах через брак води для поповнення резервуарів Південного, Петровського, Кіровського і Куйбишевського водопровідних вузлів.

XS
SM
MD
LG