Доступність посилання

ТОП новини

Затримали учасника дружківської «розстрільної групи» – СБУ


Контррозвідка Служби безпеки України ліквідувала так звану «розстрільну групу», яка, згуртувавшись у Дружківці Донецької області як «каральний орган» організації «ДНР», викрадала, катувала і розстрілювала місцевих жителів, повідомили в СБУ.

«Співробітники СБУ затримали ще одного бандита з дружківської «розстрільної групи НКВД комендатури ДНР», місцевого мешканця П. Встановлено, що молодик-зловмисник особисто стратив трьох громадян. Перед убивством П. вивозив своїх жертв у лісосмугу на околицю міста, де катував, а потім убивав», – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, днем раніше СБУ затримала «одного з «катів» цієї банди – 24-річного мешканця Дружківки К., який теж власноруч розстрілював людей з особливою жорстокістю».

Як повідомили в СБУ, серед закатованих – місцеві проукраїнські підприємці, майном яких зацікавилися бойовики. «Під гаслом «очищення суспільства» банда на свій розсуд знищувала беззахисних людей – без постійного місця проживання, безробітних і хворих. У слідства є свідчення місцевих жителів, що бандити страчували й захоплених терористами українських військових», – йдеться в повідомленні.

Як заявили в СБУ, тривають допити, слідчі дії.

XS
SM
MD
LG