Доступність посилання

ТОП новини

У Луцьку поховали двох загиблих «айдарівців»


У Луцьку поховали двох загиблих «айдарівців»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:08 0:00

У Луцьку поховали двох загиблих «айдарівців»

У Луцьку попрощалися із двома загиблими на Донбасі українськими бійцями – 35-річним Андрієм Атаманчуком та 36-річним Олегом Вишневським.

Хлопці загинули під Луганськом. У Андрія лишилося двоє малих дітей, у Олега – п’ятирічний син.

Учора труни з тілами загиблих на кордоні Волинської області зустріли чотири десятки машин автомайданівців. Сьогодні добровольців з батальйону «Айдар» відспівали у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Під час прощальної промови митрополит Луцький і Володимирський Михаїл назвав загиблих героями-праведниками, які віддали своє життя за ближніх, а їхніх убивць – «вовками в овечих шкурах, які називають себе нашими братами».

Побратим полеглих на прізвисько «Радос» розповів про хоробрість загиблих «Атамана» й «Вишні» та їхнє найбільше бажання – «захистити Україну».

Попрощатися з «айдарівцями» прийшли тисячі волинян.

У середу і четвер з двома військовими – Іваном Совою та Іваном Лемещуком – попрощалися у сусідньому з Волинню Радивилівському районі Рівненщини.

Волинь продовжує отримувати труни із тілами загиблих під Іловайськом бійців 51-ї механізованої Володимир-Волинської бригади.

У Ковелі створена волонтерська група, яка займається пошуком зниклих без вісти військовослужбовців. У цьому списку близько сотні людей.

За інформацією РНБО, станом на 7 вересня у бойових діях на Донбасі загинуло 864 українських військових, 3215 – поранено.

XS
SM
MD
LG