Доступність посилання

ТОП новини

Один із районів Донецька зазнав артобстрілу – міськрада


Ніч з 11 на 12 вересня у Донецьку пройшла неспокійно, артобстрілу зазнав Київський район міста, повідомляє сайт міської ради.

За повідомленням, мирні жителі не постраждали.

«Унаслідок потрапляння снарядів і пожеж, які виникли після цього, пошкоджені приватний будинок №4 на вулиці Середній і двоповерховий будинок №34 на вулиці Недєліна. Постраждали будинки і за такими адресами: проспект Київський, 64, проспект Партизанський, 31а, вулиця Берзаріна 6, 27, 29, вулиця Недєліна 15, вулиця Сакко і Ванцетті, 46, 37, вулиця Горбатова, 13. За зазначеними адресами пошкоджені також і газопроводи. Бригади ПАТ «Донецькміськгаз» уже розпочали ремонтно-відновні роботи», – повідомили в міській раді.

За даними мерії, після артобстрілу в Київському районі сталося автоматичне відключення 14 трансформаторних підстанцій. О 5:50 12 вересня на 11 із них відновили енергопостачання, додали в міській раді. Роботи з підключення інших трьох підстанцій тривають.

Комунальні підприємства, що забезпечують життєдіяльність міста, і громадський транспорт працюють у штатному режимі, наголосили в мерії.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про негайне припинення вогню з 18:00 за київським часом на сході України. Протокол має 12 пунктів і передбачає, зокрема, обмін військовополоненими, забезпечення гуманітарної допомоги, моніторинг режиму припинення вогню на кордоні.

XS
SM
MD
LG