Доступність посилання

ТОП новини

У відповідь на вогонь противника сили АТО знищили три танки і 12 бойовиків – штаб


Ілюстраційна фотографія
Ілюстраційна фотографія

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі українські силовики, відбиваючись від вогню бойовиків, знищили три танки, втрати серед бойовиків – 12 осіб. Про це повідомляє штаб АТО у Facebook.

«Незважаючи на досягнені домовленості щодо припинення вогню незаконні збройні формування продовжують обстріли позицій та блокпостів сил АТО. Зокрема, о 6:30 ранку 13 вересня з мінометів обстріляні блокпост у Дебальцеве та аеродром Донецьк. Терористи провокують сили АТО на вогонь у відповідь. Після чого розпочинають масований обстріл позицій наших військ. Тимчасом бандформування ведуть пропаганду, що першими розпочинають вогонь українські війська», – зазначили в штабі АТО.

«Військовослужбовці сил АТО відкривають вогонь у відповідь лише для захисту, при явному нападі на позиції та блокпости. Офіційно підтверджені втрати терористів за минулу добу складають: три танки, та 12 осіб», – йдеться в повідомленні.

«Українські війська неухильно дотримуються досягнених домовленостей щодо припинення вогню та не піддаються на провокації», – зазначили в АТО.

Раніше у суботу прес-центр АТО повідомив про непоодинокі обстріли бойовиками позицій українських військових на Донеччині.

XS
SM
MD
LG