Доступність посилання

ТОП новини

Із полону проросійських сил звільнені ще 73 українці


У неділю внаслідок обміну з проросійськими сепаратистами з їхнього полону було звільнено ще 73 українці, підтвердив президент Петро Порошенко.

Водночас, за повідомленнями російських агентств із посиланням на сепаратистів, у відповідь були звільнені й 73 їхні затримані.

«Ще 73 наших військових звільнено з полону в Донецьку. Ще 73 родини скоро зустрінуть своїх близьких», – написав Порошенко в соціальних мережах.

Раніше про таке повідомлення президентові від Служби безпеки України написав і його прес-секретар Святослав Цеголко.

Російські агентства повідомляють тим часом із захопленого сепаратистами Донецька, що у відповідь українська сторона передала їм 73 їхніх затриманих. Це підтвердили і голова комітету у справах військовополонених угруповання «ДНР» Дарія Морозова, і Андрій Пургін, який називає себе «першим віце-прем’єром» цього незаконного збройного угруповання.

Раніше в неділю український Центр звільнення полонених оприлюднив списки полонених і зниклих безвісти, в яких перелічені 853 людини, які станом на суботу перебували в полоні на Донбасі, і 408 тих, чия доля невідома. Центр уточнює, що у списку ще можуть бути неточності.

XS
SM
MD
LG