Доступність посилання

ТОП новини

Уряд не дасть легалізувати «ДНР» і «ЛНР» – Яценюк


Арсеній Яценюк, 17 вересня 2014 року
Арсеній Яценюк, 17 вересня 2014 року

Легалізації угруповань «Донецька народна республіка» і «Луганська народна республіка», які влада України визнає терористичними, не буде, заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

«Легалізувати терористів – так звані «ДНР» і «ЛНР» – ніхто не дозволить, і це моя політична позиція», – сказав прем’єр на засіданні уряду, коментуючи ухвалений напередодні закон про «особливий статус» деяких районів у Донецькій і Луганській областях.

За словами Яценюка, ухвалення цього законопроекту було потрібне для встановлення миру, щоб запобігти загибелі українців.

Уряд не дасть легалізувати «ДНР» і «ЛНР» – Яценюк
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:06 0:00

16 вересня Верховна Рада ухвалила закони «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» і «Про недопущення переслідування і покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей».

Закон про «особливий статус» окремих районів на Донбасі передбачає особливий порядок самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей терміном на три роки, а також проведення позачергових місцевих виборів у цих регіонах 7 грудня цього року.

XS
SM
MD
LG