Доступність посилання

ТОП новини

Ворог і далі порушує перемир’я, у відповідь знищено «Град», до 20 терористів – прес-центр АТО


Незаконні збройні формування на сході продовжуть порушувати режим припинення вогню, обстрілюючи позиції українских силовиків. Про це в оперативниму зведенні повідомляють у прес-центрі АТО.

Артилерією обстріляли укранські позиції у Луганській (поблизу Нижньотеплого, Щастя, Станичної Луганської) та Донецької області (Трудовскоє, Гранітне, Красногоровка, Славне, Новий світ, Новоселівка, аеропорт «Донецьк», Нижня Кринка, Авдіївка, Новомихайлівка),

«Вогнем у відповідь силами АТО знищено до 20 терористів, одна реактивна система залпового вогню БМ-21 «Град» та 4 міномети», – йдеться у повідомленні.

З метою фіксування порушень вимог режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань протягом дня у зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" було забезпечено роботу представників ОБСЄ за маршрутом Лисичанськ-Луганськ.

Також забезпечено безперешкодний прохід українського гуманітарного конвою до міста Луганська, де з 19 вересня розпочато передачу продуктів та майна місцевому населенню.

XS
SM
MD
LG