Доступність посилання

ТОП новини

Донецьк: за минулу ніч через артобстріли двоє цивільних поранені – міськрада


Упродовж ночі артилерійський обстріл у Донецьку вівся у Куйбишевському районі. У результаті чого було поранено двоє цивільних. Про це йдеться у повідомленні міської ради Донецька.

«Ніч у Донецьку пройшла напружено. Артобстрілу піддався Куйбишевський район. В результаті попадання снарядів пошкоджені житлові будинки №200 по вулиці Олексія Толстого, №152 по вулиці Уржумского, №2б по вулиці Криничній, а також гаражі в кооперативі «Угольок 3», розташованому за адресою вулиця Калініна 107а. Постраждали двоє мирних жителів. Вони отримали осколкові поранення і були доставлені в лікувальні установи», – мовиться у повідомленні.

У ніч на 20 вересня учасники контактної групи з врегулювання ситуації на сході України підписали в Мінську меморандум про реалізацію протоколу від 5 вересня про припинення вогню.

За інформацією РНБО, з часу оголошення перемир’я на Донбасі, загинуло близько 20 українських військових. Є також жертви серед цивільних. Обстріли у різних регіонах Донбасу, контрольованих сепаратистами, є періодичними.

XS
SM
MD
LG