Доступність посилання

ТОП новини

Олена Бондаренко очолила наглядову раду медіахолдингу Курченка


Олена Бондаренко
Олена Бондаренко

Главою наглядової ради «Українського медіа холдингу» (UMH) з 26 вересня 2014 року буде народний депутат Олена Бондаренко (фракція Партії регіонів).

Як повідомила прес-служба холдингу, на цій посаді Бондаренко змінить Юрія Рівненського, який пішов з посади у липні 2014 року.

Згідно з вимогами законодавства, одночасно Бондаренко складе повноваження депутата Верховної Ради України.

«Сьогодні всюди в світі в ЗМІ приходять люди з багатим політичним досвідом. Зростання суспільного інтересу до політики зумовило моє рішення, що має надати нового імпульсу розвитку холдингу», – цитує прес-служба слова власника холдингу Сергія Курченка, якого Генеральна прокуратура України в березні цього року оголосила в розшук.

«Моїм завданням на новій посаді буде, перш за все, збереження і зміцнення об’єктивної журналістики у виданнях УМХ, зміцнення позицій холдингу на національному медіаринку, підтримка високої професійної репутації наших журналістських колективів», – наводить прес-служба слова Бондаренко.

В управлінні UMH є понад 50 брендів. До портфеля компанії входять такі бренди як: Forbes, Vogue, «Кореспондент», «Теленеделя», i.ua, bigmir.net, football.ua, «Ретро FM», «Наше радіо», Europa Plus, «Авторадіо», «Аргументы і Факты», «Комсомольская правда».

XS
SM
MD
LG