Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку тривають бойові дії і лютує стихія – міська влада


Минулої ночі в Донецьку тривали бойові дії і лютувала стихія. Про це повідомляє сайт міського голови і міської ради обласного центру.

За даними прес-служби, обстріли відбулися в Куйбишевському і Київському районах. Опівночі знеструмлені 80 електропідстанцій, о 2:30 внаслідок влучання снаряда в житловий будинок у Київському районі повністю знищені дві квартири.

Станом на 10:00 «комунальні служби та аварійні бригади підприємств ліквідовують наслідки нічного буревію». «Дерева, що впали, не лише спричинили збої у русі громадського транспорту, але й стали причиною пошкодження газопроводів практично в усіх районах», – повідомляє донецький сайт.

Автобуси і маршрутні таксі працюють у штатному режимі, в деяких районах через падіння дерев на контактні мережі не може рухатися електротранспорт.

19 вересня учасники Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Сході України ухвалили Меморандум про виконання положень Мінського протоколу від 5 вересня щодо кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна.

Меморандум включає дев’ять пунктів, у яких ідеться, зокрема, про загальне припинення застосування зброї та заборону на застосування всіх видів зброї і будь-яких наступальних дій, а також обмін полоненими.

XS
SM
MD
LG