Доступність посилання

ТОП новини

Проблем із забезпеченням військових у зоні АТО в зимовий період не буде – Міноборони


Українські військові в зоні АТО
Українські військові в зоні АТО

Заступник міністра оборони Олександр Ліщинський упевнений, що проблем з поставками майна для військовослужбовців, які перебувають у зоні антитерористичної операції, у зимовий період не буде, повідомляє агентство «Українські новини».

«Проблем з поставками майна військовим (у зоні АТО) не буде», – сказав Ліщинський.

З його словами, близько 139 мільйонів гривень виділено Міністерством оборони для забезпечення функціонування Збройних сил у зимовий період.

Заступник міністра оборони повідомив, що військовослужбовці, які перебувають у зоні АТО, будуть як розквартировані, так і будуть перебувати в польових умовах.

За словами Ліщинського, будуть утеплені намети, військовослужбовців забезпечать чавунними буржуйками, а також необхідною кількістю дров.

«Ніяких зволікань із боку Міноборони щодо забезпечення військових необхідним майном немає», – наголосив заступник міністра оборони.

Він додав, що станом на 24 вересня, на передову в зону АТО вже доставлено на всю кількість військових 16 тисяч теплих курток і шапок.

Міністерство оборони прогнозує 100% забезпечення зимовою формою одягу підрозділів відомства, що беруть участь в антитерористичній операції, до 10 жовтня.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про припинення вогню на сході України.

У середині квітня влада України почала антитерористичну операцію на сході України.

XS
SM
MD
LG