Доступність посилання

ТОП новини

Донецькі прикордонники не допустили проникнення диверсантів у Маріуполь


Проросійські бойовики з батальйону «Восток»
Проросійські бойовики з батальйону «Восток»

Державна прикордонна служба України повідомляє про спробу озброєних диверсантів проникнути у Маріуполь. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

«Прикордонники наряду «Засідка» від Донецького загону виявили розвідувально-диверсійну групу в кількості до 15 осіб зі зброєю, які висадилися з вантажного потяга, що рухався з Донецька в напрямку Маріуполя», – йдеться у повідомленні.

У ДПСУ зазначають, що у результаті бойового зіткнення диверсанти відступили і повернулися на контрольовану бойовиками територію.

За даними відомства, постраждалих серед прикордонників немає.

Також у Державній прикордонній службі України повідомляють, що в Донецькій області бойовики обстріляли один з блок-постів прикордонників, постраждалих немає.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про припинення вогню з 18:00 за київським часом на сході України.

19 вересня учасники контактної групи зі врегулювання ситуації на сході України підписали в Мінську меморандум про реалізацію протоколу від 5 вересня. Меморандум складається з 9 пунктів і передбачає, зокрема, припинення застосування зброї обома сторонами, заборону на застосування всіх видів зброї та наступальних дій, виведення всіх іноземних збройних формувань з території України, в тому числі всіх так званих найманців.

XS
SM
MD
LG