Доступність посилання

ТОП новини

Владі бракує щирості – журналіст


Олег Базар
Олег Базар

Брак щирості – це біда української влади й актуальної влади загалом. Так вважає головний редактор сайту LB.ua Олег Базар.

В ефірі Радіо Свобода він заявив, що Мінські домовленості, якими б поганими вони не були, але пояснити їх суспільству можна. На думку Базара, закритість української влади проявляється і в інших важливих питаннях.

«Я справді не розумію, чому українська влада приховує масштаб жертв на Донбасі. Він очевидно більший, ніж нам говорять. У нас є такі факти. Про це говорять і добровольці, і представники збройних сил, і волонтери, які допомагають. Влада робить вигляд, що не все так погано. При тому, що президент на закритому засіданні Верховної Ради про це говорив», – сказав Олег Базар.

У четвер президент України Петро Порошенко дав розширену прес-конференцію. На заході він заявив, що до 2020 року планує провести понад 60 реформ. Також президент відповів на запитання журналістів.

Раніше Петру Порошенку дорікнули, що він закритий для громадськості і не пояснює свої рішення народу. У соціальних мережах українці провели флешмоб, звернений до глави держави, «Поговори з народом».

XS
SM
MD
LG