Доступність посилання

ТОП новини

МВС затримало киянина за підозрою у закиданні Пилипишина сміттям


25 вересня Віктора Пилипишина облили фарбою і закидали сміттям
25 вересня Віктора Пилипишина облили фарбою і закидали сміттям

Міліція затримала киянина, якого підозрює у причетності до облиття народного депутата Віктора Пилипишина червоною фарбою та закидання його сміттям. Про це йдеться у повідомленні прес-служба МВС.

«25.09.2014, близько 21.03 оперативна група Печерського РУГУ МВС у Києві зафіксувала факт нанесення тілесних ушкоджень народному депутату Пилипишину групою осіб у масках-балаклавах перед будівлею ЦВК. Постраждалого облили червоною фарбою, виштовхали за огорожу ЦВК і закидали сміттям. За підозрою в скоєнні правопорушення на місці затриманий житель Києва 1959 року народження, на руках якого виявлені сліди червоної фарби», – йдеться у повідомленні.

«Потерпілий упізнав ще трьох нападників, які за його словами є членами ВО «Свобода», а двоє – керівниками районних організацій партії Києва. Всі підозрювані, за інформацією Віктора Пилипишина, брали активну участь у виборчій кампанії 2012 року кандидата в народні депутати від ВО «Свобода» Юрія Левченка», – зазначають у МВС.

За інформацією МВС, слідчий відділ Печерського управління міліції у Києві відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України.

25 вересня активісти спіймали народного депутата Віктора Пилипишина біля ЦВК та облили фарбою і закидали сміттям. Такі дії вони пояснили тим, що він був одним із тих, хто голосував за закони 16 січня, і зараз знову намагається подати документи, щоб балотуватись у депутати.

XS
SM
MD
LG