Доступність посилання

ТОП новини

Біля будинку викраденого кримського татарина в Білогірську зібралися люди


28 вересня після обіду біля будинку викраденого невідомими кримського татарина Ісляма Джеппарова стали збиратися жителі кримськотатарського селища Сари-Сув, що розташовується на в'їзді в Карасубазар (Білогірськ).

Як повідомив Крим.Реалії батько захопленого невідомими 27 вересня 19-річного Ісляма Абдурешит Джеппаров, люди стурбовані тим, що трапилося і мають намір визначитися зі своїми подальшими діями.

Досі про долю викрадених нічого не відомо.

Ісляма Джеппарова близько 19 години 27 вересня в мікрорайоні Сари-Су захопили невідомі та вивезли на автомобілі в невідомому напрямку. Разом з ним викрали його родича 23-річного Іслямова Джевдета, сина сестри Абдурешита Джеппарова.

Як повідомив батько Джеппаров, за даним фактом він звернувся до ФСБ і міліції Білогірська, але там заявили, що не причетні до інциденту й почали розслідування.

Джеппаров також повідомив, що розслідування нібито взяв під свій контроль Сергій Аксьонов.

Як повідомляв Крим.Реаліі, під Білогірськом невідомі люди в формі заштовхали в мікроавтобус двох молодих кримських татар і відвезли в невідомому напрямку. Про це сповістив батько одного з хлопців Абдурешит Джеппаров.

Марка автомобіля, на якому невідомі люди у формі відвезли двох молодих кримських татар, Volkswagen Transporter синього кольору, реєстраційний знак транспортного засобу 755, регіон 82.

XS
SM
MD
LG