Доступність посилання

ТОП новини

Один український боєць загинув, 13 поранені за добу на сході – РНБО


За минулу добу в зоні бойових дій на сході України загинув один, поранені 13 військовослужбовців, повідомляють у Раді національної безпеки і оборони України. Такі дані повідомив представник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, 5 жовтня вдень бойовики активно обстрілювали позиції українських військових, але вночі напади припинилися.

«О 0:45 було зафіксовано обстріл позицій поблизу міста Щастя Луганської області. О 2:15 завершилася чергова невдала спроба штурму терористами аеропорту Донецька. Після цього обстріли наших позицій не фіксувалися», – сказав Лисенко.

За вчорашній день, заявив Лисенко, силовики відбили атаки бойовиків під Дебальцевим, поблизу селища Гродівка Красноармійського району і села Нікішине Шахтарського району Донецької області.

«У селищі Донецьке Національні гвардійці відбили атаку і запобігли спробі прориву диверсійно-розвідувальної групи російських найманців. У районі міста Щастя бойовики тричі обстріляли з мінометів, гранатометів та артилерії взводний опорний пункт сил АТО та Луганську ТЕС», – повідомив Лисенко.

За його словами, впродовж доби бойових зіткнень на кордоні не відбувалося. Водночас 5 жовтня, в період з 20 до 22 години, на ділянці біля населеного пункту Широкине Донецької області зафіксовано політ трьох розвідників-безпілотників у напрямку Маріуполя на висоті понад кілометр.

XS
SM
MD
LG