Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики не дотримуються «режиму тиші» – Тимчук


Військовий експерт Дмитро Тимчук
Військовий експерт Дмитро Тимчук

Проросійські бойовики не дотримуються «режиму тиші». Про це повідомляє координатор руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«За минулу добу зафіксовано понад 30 обстрілів і спроб штурму позицій українських військ», – твердить військовий експерт.

«Зокрема, учора ввечері було відбито спробу штурму аеропорту в Донецьку. Сьогодні вночі українські військовослужбовці відбили напад загону терористів чисельністю до 50 осіб, які атакували позиції наших сил біля населеного пункту Новоласпа», – повідомляє Тимчук.

Бойовики обстрілювали позиції сил АТО також поблизу біля Попасної, Щастя та інших населених пунктів.

Представники сепаратистів ставляться до оголошеного після переговорів у Мінську перемир’я як до способу досягнення своїх цілей.

«Перемир’я було укладене лише для того, щоб українська сторона зрозуміла, що війною конфлікт не вирішити, і мала можливість у спокійному мирному процесі звільнити всю незаконно зайняту нашу землю», – сказав у Донецьку 8 жовтня Олександр Захарченко, який в угрупованні «ДНР» вважає себе «прем’єр-міністром». Він додав, що вважає контрольовану українською владою територію «тимчасово окупованою».

XS
SM
MD
LG