Доступність посилання

ТОП новини

У боях загинув прикордонник, чергова спроба штурму Донецького аеропорту відбита − РНБО


Аеропорт Донецька, 9 жовтня
Аеропорт Донецька, 9 жовтня

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загинув український військовий-прикордонник. Про це заявив сьогодні під час традиційного брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко.

«Вчора о 16.45 неподалік Докучаєвська в Донецькій області під час руху колони Держприкордонслужби терористи обстріляли зі стрілецької зброї. Прикордонники відкрили вогонь у відповідь. Бойовики понесли втрати і були змушені тікати. На жаль, під час цього бою один прикордонник загинув. Більше загиблих за минулу добу немає», – йдеться у заяві РНБО.

У Раді нацбезпеки також повідомляють про продовження обстрілів позицій української армії. Бойовиками були обстріляні з установок «Град» та мінометів позиції українських військових у районі села Піски Донецької області та північно-східні околиці міста Дебальцеве.

У районі Авдіївки бойовики невдало намагалися атакувати взводний опорний пункт сил АТО. Напад відбито, повідомляють у РНБО.

Також за словами Лисенка, у Донецьку бойовики вдалися до чергової невдалої спроби штурму аеропорту. Українські військові напад відбили та завдала терористам суттєвих втрат.

XS
SM
MD
LG