Доступність посилання

ТОП новини

В Донецьку увесь день вибухи, знову проблеми з водою та електрикою – міська рада


Станом на 18:30 суботи в Донецьку ситуація залишається вкрай складною. Потужні залпи і вибухи лунають практично повсюди упродовж дня. Про це йдеться на сайті міського голови Донецька.

«Масованого обстрілу зазнали Куйбишевський і Кіровський райони. Сталося аварійне відключення 78 підстанцій. Було виведено з ладу електропостачання Кіровського водопровідного вузла, через що було припинено водопостачання в частині Кіровського та Ленінського районів. Крім того, без електроенергії залишилися два вугільні підприємства – шахти «Кіровська» та «Лідіївка», де в момент обстрілу під землею перебували загалом 8 гірників. Протягом години електропостачання всіх знеструмлених підстанцій відновлено. Шахтарі не постраждали», – мовиться в повідомленні.

Крім того, за даними міськради Донецька, в зоні обстрілу виявився і Куйбишевський водопровідний вузол. В результаті поранені працівники «Донецькміськводоканалу».

«Подача води споживачам Куйбишевського, частини Ленінського та Київського районів не здійснюється. Через відсутність напруги в контактній мережі зупинено рух трамваїв», – зазначили в міськраді.

Вранці також повідомлялось про те, що в багатьох районах Донецька було чутно артилерійські залпи.

XS
SM
MD
LG