Доступність посилання

ТОП новини

Керівник люстраційного комітету Дніпропетровщини знайшлася – МВС


Керівник люстраційного комітету Дніпропетровщини Таміла Ульянова
Керівник люстраційного комітету Дніпропетровщини Таміла Ульянова

Керівник люстраційного комітету Дніпропетровщини Таміла Ульянова, яка зникла у четвер, знайшлася. Про це йдеться у повідомленні МВС.

«Кандидат у народні депутати та голова обласного люстраційного комітету вже дала свідчення щодо підозрюваних осіб та обставин викрадення. Слідчі зосередили свої зусилля на розшуку та затриманні викрадачів», – мовиться у повідомленні МВС.

За інформацією колишнього голови люстраційного комітету України Єгора Соболєва, Ульянова неушкоджена.

«Людина, яка її зустріла, каже – здорова, але в істериці. Інших подробиць не знаю – вони з міліцією», – пише Соболєв у Facebook.

У першій половині дня 24 жовтня у міліції Дніпропетровська повідомили, що через зникнення керівника люстраційного комітету Штабу національного захисту області, кандидата у народні депутати розпочали кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство».

За даними міліції, повідомлення про зникнення жінки надійшло до правоохоронців у 23 жовтня увечері. Колега Ульянової по люстраційному комітету Андрій Немировський сказав Радіо Свобода, що активістка повідомила йому, що має вийти з дому на прохання слідчого, аби передати тому документи. З того часу, зазначав Немировський, з нею зник зв’язок.

Заступник голови облдержадміністрації Борис Філатов на сторінці в соціальній мережі припустив, що Ульянову могли заарештувати.

XS
SM
MD
LG