Доступність посилання

ТОП новини

Cитуація в Донецькому аеропорту і біля Маріуполя стабільна – прес-центр АТО


Станом на 8-у годину ранку суботи ситуація в Донецькому аеропорту та поблизу Маріуполя стабільна та контрольована. Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Обстановка в районі 32-го блокпосту, що поблизу Смілого, без змін. Об’єкт перебуває під нашим контролем. Морально-психологічний стан особового складу, який несе службу на блокпосту, дозволяє якісно виконувати визначені завдання. Вночі обстрілів у зазначених районах не зафіксовано», – мовиться в повідомленні.

«Найбільшої уваги вимагає обстановка, що склалась в районі населеного пункту Дебальцево. Сили АТО вживають заходи для нейтралізації неконтрольованих терористичних збройних формувань, забезпечують безпеку місцевих мешканців на територіях, звільнених від бойовиків. У посиленому режимі несуть службу з охорони громадського порядку, цими днями беруть участь у відновлювальних роботах на Карлівському водосховищі, контролюють подачу води в Красноармійський та Добропольський райони», – зазначили в прес-центрі АТО.

Напередодні у штабі антитерористичної операції заявили, що за останній період інтенсивність обстрілів бойовиками українських позицій дещо знизилась.

XS
SM
MD
LG