Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу в зоні АТО загиблих військовослужбовців немає, поранено десятьох – РНБО


Речник РНБО Андрій Лисенко
Речник РНБО Андрій Лисенко

Активність бойовиків у зоні АТО за минулу добу не підвищилася. Загиблих серед українських військовослужбовців немає, поранені десятеро силовиків. Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

«Відбулися певні зміні в локалізації активності бойовиків, яка наразі сконцентрована навколо Донецька. При цьому на півдні Донецької області та на Луганщині активність терористів знизилася. Ми спостерігаємо передислокацію озброєних терористичних угрупувань та техніки на напрямках Донецького аеропорту та у районі міста Дебальцеве. Сили АТО готові діяти адекватно до розвитку ситуації», – сказав Лисенко.

«За оперативними даними, на кілька одиниць бронетехніки у Донецьку терористи нанесли позначки Збройних Сил України. У зв’язку з цим не виключаються провокації проти місцевих мешканців. Ситуація на 32-му блокпосту у районі села Сміле контрольована, у даний момент він не обстрілюється, у наших військових достатньо зброї та боєприпасів, щоб відбити можливий напад. У разі необхідності підрозділи Збройних сил готові надати підкріплення захисникам цього блокпосту. Для цього сформовані резервні бронегрупи», – додав Андрій Лисенко.

У штабі антитерористичної операції раніше заявили, що за останній період інтенсивність обстрілів бойовиками українських позицій дещо знизилась.

XS
SM
MD
LG