Доступність посилання

ТОП новини

37 поранених бійців АТО не зможуть проголосувати


37 важкопоранених бійців, доправлених з зони проведення антитерористичної операції протягом двох останніх перед днем голосування діб, не зможуть проголосувати в лікарняних закладах Дніпропетровська. Про це повідомив виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Македонський.

За його даними, їх «не встигли внести до списків виборців, тому вони не зможуть голосувати».

Водночас Македонський поінформував, що 304 поранених бійців з зони АТО, які лікуються в Дніпропетровську, внесені до списків виборців і зможуть проголосувати.

За його словами, загалом в області 18 тисяч пацієнтів, які перебувають на лікуванні у медичних закладах, зможуть проголосувати на 93 спеціальних виборчих дільницях.

«Усі стаціонари також готові до прийому пацієнтів. У наявності повний запас медикаментів та витратних матеріалів», – сказав він.

Водночас, за даними з обласної міліції, на Дніпропетровщині вже зафіксоване порушення виборчого законодавства: в Індустріальному районі Дніпропетровська затримали громадянку, яка намагалася винести два свої бюлетені з виборчої дільниці. Проводиться дослідча перевірка.

XS
SM
MD
LG