Доступність посилання

ТОП новини

Дмитро Ярош проходить у парламент – «Правий сектор»


Лідер партії «Правий сектор» Дмитро Ярош
Лідер партії «Правий сектор» Дмитро Ярош

Лідер партії «Правий сектор» Дмитро Ярош перемагає на виборах по 39-му округу (з центром у селищі Васильківка) Дніпропетровської області. Про це Радіо Свобода повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної організації партії в понеділок.

За інформацією з партії, про це свідчать дані екзит-полу, проведеного на окрузі в день виборів, за яким Ярош набирає 35% голосів виборців.

Крім того, в партії посилаються на дані вже опрацьованих бюлетенів, оприлюднені ЦВК. За даними ЦВК, станом на 9:00 27 жовтня, на окрузі № 39 оброблено 46,49% протоколів, за Яроша віддали голоси 29,45% виборців. На другій позиції самовисуванець Марія Пустова (13,79%), на третьому – представник ВО «Батьківщина» Мгер Куюмчян (10,19% голосів виборців).

Водночас у партії поінформували, що за даними, взятими з протоколів усіх дільничних виборчих комісій 26-го округу Дніпропетровська, на цьому окрузі перемагає представник «Правого сектора» Андрій Денисенко, який балотувався від «Блоку Петра Порошенка».

«Особисто для мене приємно, що в Дніпропетровську може перемагати представник націоналістичних сил, адже я на кожній зустрічі із виборцями, на кожному ефірі на телебаченні підкреслював, що маю відношення до «Правого сектора», хоча й висуваюся від блоку президента. Особливо приємно, що на 39-му прифронтовому окрузі чисту, впевнену та беззаперечну перемогу здобув Дмитро Ярош», – заявив Андрій Денисенко в понеділок.

26 жовтня в Україні відбулися дострокові парламентські вибори. Голосування не відбулося в дев’яти одномандатних округах на Донеччині і в шести – на Луганщині. Також громадяни України були позбавлені права голосу в окупованих Росією Автономній Республіці Крим та Севастополі.

XS
SM
MD
LG