Доступність посилання

ТОП новини

У трьох округах Закарпаття на виборах перемагають троє братів Балог


Віктор Балога
Віктор Балога

У трьох одномандатних виборчих округах Закарпатської області, за попередніми результатами парламентських виборів, до Верховної Ради проходять троє братів Балог.

Відповідно до даних опрацювання 74,43% електронних протоколів ДВК, в окрузі № 69 лідирує самовисуванець Віктор Балога, за якого віддали голоси 64,09% виборців.

В окрузі № 71 опрацьовано 79,61% електронних протоколів ДВК, і лідером тут є самовисуванець Павло Балога, який набрав 46,75% голосів виборців.

Відповідно до опрацювання 86,84% протоколів ДВК, в окрузі № 73 перше місце отримав самовисуванець Іван Балога, за якого проголосували 43,14% виборців.

Крім того, на окрузі № 72 лідирує двоюрідний брат Балог Василь Петьовка. За результатами опрацювання близько 78% голосів виборців, він набирає близько 69,5% голосів виборців.

Тим часом, за опрацьованими майже 40% голосів у загальнодержавному багатомандатному виборчому округу, перед ведуть дві політичні сили – «Народний фронт» (21,62%) і «Блок Петра Порошенка» (21,51%). До парламенту також проходять «Самопоміч», «Опозиційний блок», Радикальна партія Олега Ляшка і «Батьківщина». Не долає 5-відсоткового бар’єру, за попередніми даними, ВО «Свобода» (4,66%).

XS
SM
MD
LG