Доступність посилання

ТОП новини

Суд заарештував 4 з 7 підозрюваних у нападі на кандидатів у депутати – Геращенко


Антон Геращенко
Антон Геращенко

Заарештовано 4 із 7 затриманих за підозрою в нападі на кандидатів у депутати від «Блоку Петра Порошенка» Мустафу Найєма, Сергія Лещенка і Світлану Заліщук, повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Міліція встановила семеро осіб, які напали на мікроавтобус, на якому пересувалися ці журналісти. Цих осіб вчора затримали, допитали, були проведені очні ставки з водієм та супроводжуючими особами», – повідомив радник голови МВС.

За його словами, міліція звернулася до суду з проханням про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту всім затриманим. «Суд погодився заарештувати чотирьох осіб на два місяці», – повідомив радник голови МВС.

Також Геращенко зазначив, що ще одного затриманого суд відмовився заарештовувати, бо він є учасником АТО і поранений у ногу. «Але, як бачите, це не завадило йому взяти участь у нападі», – сказав Геращенко.

Стосовно ще двох затриманих, за словами Геращенка суд вважає, «що вони були на підхваті», тому їх відпустили під особисте зобов’язання на час розслідування.

Як заявив Геращенко, в подальшому міліція буде з’ясовувати, хто був замовником, організатором цього нападу, яка мета ставилась і скільки й яка за це була обіцяна винагорода.

На Кіровоградщині у неділю 26 жовтня невідомі чоловіки спортивної зовнішності закидали камінням автомобіль, у якому перебували кандидати в народні депутати Сергій Лещенко, Мустафа Найєм і Світлана Заліщук.

XS
SM
MD
LG