Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську святкують весілля бійця, пораненого в АТО


Опіки 75% тіла не завадили справити весілля десантнику Сергію
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:51 0:00

Опіки 75% тіла не завадили справити весілля десантникові Сергію

У неділю в Дніпропетровську справляє своє весілля 30-річний десантник 79-ї бригади Сергій Масян, який під час боїв у зоні АТО отримав опіки 75% тіла.

Боєць, який народився на Миколаївщині, вирішив узаконити стосунки зі своєю обраницею Світланою, з якою вони кілька років прожили в цивільному шлюбі й мають чотирирічного сина. Церемонія відбулася саме у Дніпропетровську, де Сергій лікувався в опіковому відділенні 2-ї міської лікарні.

Привітати подружжя прийшли не тільки їхні рідні та близькі, а й волонтери, небайдужі жителі міста. Молодих зустрічали квітами та оплесками. За дружбу в молодого був радник президента, волонтер Юрій Бірюков. Золота обручка поки не може прикрасити палець молодого – руки бійця в опіках, але лікарі дають позитивні прогнози на відновлення.

За словами медиків, Сергій Масян майже три місяці бореться за своє життя та здоров’я. Впоратися з ситуацією, в якій інші б опустили руки, чоловікові допомогли лікарі та волонтери, але головне – поряд була кохана.

Сьогодні ж, опісля святкування у ресторані, поранений боєць у супроводі дружини від'їжджає до реабілітаційного центру в Кривому Розі, де йому доведеться провести свій медовий місяць, а згодом полетить на лікування до США.

XS
SM
MD
LG