Доступність посилання

ТОП новини

За добу позиції «Півночі» обстріляли 12 разів – штаб оперативного командування


Упродовж останньої доби позиції військ оперативного командування «Північ» Збройних сил України обстріляли 12 разів. Про це повідомляють у штабі оперативного командування. З цієї кількості 7 разів – це були обстріли з мінометів, 3 – зі стрілецької зброї, а також по одному – з реактивних систем залпового вогню «Град» та протитанкових керованих ракет.

За даними штабу, бойовики продовжують завдавати вогневі удари по блокпостах та опорних пунктах, як одиночними пострілами з одного виду зброї, так і масовані удари, застосовуючи кілька видів зброї одночасно.

Окрім того, за минулу ніч підрозділи протиповітряної оборони зафіксували в зоні відповідальності військ 3 прольоти безпілотних літальних апаратів противника поблизу селищ Трьохізбьонка та Кримське.

Напередодні військові «Півночі» забезпечили доставку гуманітарного вантажу Міжнародного комітету Червоного Хреста за маршрутом Сєвєродонецьк – Золоте.

У прес-центрі АТО у суботу повідомили, що позиції українських військових за останню добу обстріляли 62 рази.

В угрупованнях бойовиків на Донбасі ці дані наразі не коментують. Там, однак, постійно звинувачують у порушенні режиму припинення вогню українську сторону.

XS
SM
MD
LG