Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО втратили за добу шістьох бійців – прес-центр


За минулу добу в боях на сході України загинули шестеро українських бійців, дев’ятеро поранені. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

«39 обстрілів, два штурми та одну засідку вчинили терористи за минулу добу, порушуючи процес мирного врегулювання конфлікту на сході України», – ідеться в повідомленні.

«Найскладніша ситуація спостерігається в районі траси «Бахмутка». Вночі та ввечері бойовики неодноразово відкривали вогонь із «Градів» по наших підрозділах, що дислокуються поблизу населених пунктів Кримське, Трьохізбенка», – інформують українські військові.

Також під обстріл «Градами» потрапив український підрозділ у районі міста Щастя на Луганщині.

«За кілька годин до того у засідку поблизу населеного пункту Макарове потрапив мобільний патруль МВС. Під час зухвалого нападу з використанням гранатометів загинули троє та поранені п’ятеро правоохоронців», – повідомляє прес-центр АТО.

Сепаратисти на своїх сайтах також повідомляють про бої в районах міст Донецьк, Дебальцеве, Авдіївка, Горлівка і Єнакієве на Донеччині, поблизу «Бахмутки», Кіровська, Первомайська, в Новоайдарському, Станично-Луганському та інших районах Луганщини.

Підтвердження інформації обох сторін із незалежних джерел немає.

XS
SM
MD
LG