Доступність посилання

ТОП новини

У Криму люди в камуфляжі захопили офіс народного депутата України


Невідомі в камуфляжній формі увірвалися в будівлю на вулиці Пушкіна в Сімферополі, в якій розташовується приймальня народного депутата України Андрія Сенченка (фракція «Батьківщина»), а також офіси різних фірм.

Як розповіла кореспонденту «Крим.Реалії» Юлія Магеря, юрист одного з підприємств, розташованих у будівлі, невідомі, яких спочатку було четверо, а потім прибуло ще стільки ж, не представилися.

«Вони сказали, що у них є розпорядження Ради міністрів Криму про те, що нібито вони повинні націоналізувати будівлю, розташовану за адресою: вулиця Пушкіна, 11-А. Ми їм пояснили, що вони прийшли не за тією адресою. Ця будівля розташована за адресою: вулиця Пушкіна, 11», – повідомила юрист.

За її словами, співробітники, які перебували в будівлі, відмовилися пускати всередину невідомих. Працівники офісу припускають, що це були представники, так званої кримської «самооборони», які виламали вхідні двері і самі зайшли в приміщення.

До будівлі співробітники офісу викликали представників правоохоронних органів.

«Поліція відмовилася приймати заяву на місці, попросили звернутися до дільничного. Група швидкого реагування, яка була викликана, нічого не зробила. Приїхали, постояли, подивилися. Вони сказали, що тут для того, щоб не було бійок», – розповів «Крим.Реалії» очевидець події.

На даний момент імовірно «самооборонівці» перебувають всередині будівлі і нікого туди не пускають. Спроби журналістів зафіксувати те, що відбувається, чоловіки у камуфляжній формі тут же зупиняють.

«Через втручання невідомих порушився робочий процес, співробітники покинули приміщення, в будівлі залишилися особисті речі людей», – сказала Магеря.

Зараз вона перебуває в центральному райвідділі «поліції», щоб зустрітися з дільничним і написати заяву про те, що трапилося.

На початку вересня «Держрада» Криму ухвалила рішення про націоналізацію різного майна, розташованого на території півострова. У список об’єктів потрапили будівлі, що належать, зокрема, народному депутату Андрію Сенченку, а також українському бізнесменові, голові Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорю Коломойському.

XS
SM
MD
LG