Доступність посилання

ТОП новини

Держфіксальна служба переводить підрозділи з неконтрольованих територій Донбасу


Проросійкі бойовики, архівне фото
Проросійкі бойовики, архівне фото

Територіальні органи Державної фіскальної служби (ДФС) України, розміщені на підконтрольних проросійським сепаратистам територіях Донбасу, буде переведено в населені пункти, де українська влада здійснює свої повноваження в повному обсязі. Про це йдеться у повідомленням прес-служби ДФС.

«Усім співробітникам Головного управління ДФС у Донецькій і Луганській областях, а також підпорядкованих територіальних органів обов’язково повідомлять про переміщення й попередять про основні зміни умов праці», – йдеться в повідомленні.

У ДФС зазначають, що функціональні обов’язки з обслуговування платників податків, які перебувають на обліку у територіальних органах, що переміщуються, покладаються у межах компетенції на територіальні органи ДФС, розміщених в населених пунктах, які контролює українська влада.

Раніше президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 4 листопадащодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях.

Документ передбачає припинення на окремих територіях у районі проведення АТО на Донбасі діяльності державних установ, а також переведення державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування в іншу місцевість.

XS
SM
MD
LG