Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики 70 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі – прес-цент АТО


За минулу добу бойовики 70 разів обстрілювали позиції українських військових на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру антитерористичної операції у Facebook у неділю, 23 листопада.

«Більшість обстрілів відбувалася за трьома напрямками: Луганському – 24, Донецькому – 20 і Дебальцевському – 20. Надійшла інформація про обстріл бандитами населених пунктів: Вільхове, Сокольники, Щастя, Станично-Луганське, Трьохізбьонка, Опитне, Красногорівка, Миколаївка, Авдіївка, Невельське, Мар’їнка, Невельське, Пески, Веселе, Тоненьке, Дебальцеве, Нова Григорівка, Чернухіно, Міус, Малоорловка, Орлово-Іванівка, Попасна-Первомайськ, Нікішино, Ольховатка, Оленівка, Углегорск. На Маріупольському плацдармі вогонь вівся по наших позиціях в районі Чермалика та Павлополя», – мовиться у повідомленні.

За даними ООН, з часу оголошення перемир’я на сході України загинули 957 людей. Такі дані організація має станом на 18 листопада.

Як повідомили в ООН, з 5 вересня, коли було оголошене перемир’я між українськими силовиками і проросійськими бойовиками, у середньому щодня гинули 13 людей.

За даними агентства ООН з прав людини, від початку конфлікту в квітні загинули щонайменше 4317 людей, поранені – 9921.

Україна звинувачує Росію у постачанні зброї і військових на допомогу сепаратистам на Донбасі. Росія підтримує сепаратистів, але заперечує, що бере безпосередню участь в конфлікті.

XS
SM
MD
LG