Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти на Донбасі відкидають нові санкції ЄС


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Ватажки проросійських сепаратистів, які захопили частину українського Донбасу, заявили в суботу російським інформагентствам, що їх не хвилюють накладені на них та їхні угруповання нові санкції Європейського союзу.

Зокрема, один із діячів угруповання «ДНР» Андрій Пургін, який нині називає себе «спікером народної ради» цього угруповання, заявив, що нові санкції – це в першу чергу моральний тиск на чільників сепаратистів, бо в них на Заходів немає ні банківських рахунків, ні іншого майна.

А внесення в новий санкційний список іще однієї з сепаратистських організацій із назвою «Донецька республіка» не відобразиться на її діяльності, заявив він

В угрупованні «ЛНР» один із його ватажків Владислав Дейнего, який називає себе «заступником голови народної ради» цього угруповання, каже, що ставиться до появи свого імені в новому списку «по-філософському» і навіть ображений, що опинився в ньому на останньому місці, а не на першому.

Раніше в суботу в «Офіційному журналі» Європейського союзу оприлюднили імена і назви ще 13 діячів і п’яти організацій проросійських сепаратистів, які потрапили під санкції ЄС через участь у дестабілізації в частині Сходу України.

XS
SM
MD
LG