Доступність посилання

ТОП новини

РНБО: в зоні АТО за минулу добу загинули троє і поранені 15 українських військових


Речник РНБО Андрій Лисенко
Речник РНБО Андрій Лисенко

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули троє українських військових, 15 отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«За минулу добу ми втратили 3 українських військових, поранені 15 бійців», – сказав Лисенко.

«На Донецькому напрямку бойовики обстріляли з танків, артилерії, гранатометів і стрілецької зброї та двічі атакували позиції українських військових на території аеропорту. Всі напади успішно відбито, терористи зазнали втрат та відійшли. Біля с.Тоненьке наші позиції двічі обстрілювалися бойовиками з реактивних установок залпового вогню «Град». З артилерії, мінометів та гранатометів обстріляні опорні пункти та блокпости поблизу н.п. Авдіївка, Опитне, Піски, Веселе, Северное, Славне. Усі позиції наші військові утримують, проводяться необхідні заходи щодо зміцнення оборони», – сказав Лисенко.

За даними АТО, минулої доби бойовики на донбасі здійснили 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння. У відповідь на атаки сепаратистів українські силовики завдали 22 артилерійських удари по позиціях бойовиків.

XS
SM
MD
LG