Доступність посилання

ТОП новини

Російські ЗМІ подають різні дані про втрати силовиків у Грозному


Внаслідок нічних боїв згорів Будинок преси в Грозному, Росія, 4 грудня 2014 року
Внаслідок нічних боїв згорів Будинок преси в Грозному, Росія, 4 грудня 2014 року

Провідні російські інформагенції повідомляють про втрати силовиків під час спецоперації проти бойовиків у Грозному. Кількість втрат у їхніх повідомленнях різниться.

Під час нічних і ранкових подій у столиці Чечні загинули 10 співробітників правоохоронних органів, повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на «джерело в силових структурах Північно-Кавказького федерального округу».

За даними ТАСС, всього постраждали 25 силовиків, із них 4 загинули, 3 перебувають у критичному стані.

«РИА Новости» каже про 7 загиблих силовиків, а також про 18 поранених.

Близько 1:00 за місцевим часом у столиці Чечні Грозному група озброєних осіб, яка пересувалася на трьох автомобілях, напала на пост Дорожно-патрульної служби. Згодом нападники забарикадувалися в Будинку преси.

Будинок преси в Грозному, 4 грудня 2014 року
Будинок преси в Грозному, 4 грудня 2014 року

Зранку голова Чечні Рамзан Кадиров проінформував про виявлення тіл семи бойовиків у Будинку преси та анонсував швидке завершення спецоперації. Повідомлень про припинення боїв із Грозного наразі немає.

Чечня є нестабільним регіоном Росії. У 90-х роках минулого століття місцева влада на чолі з Джохаром Дудаєвим оголосила про незалежність від Москви, в 1994 році розпочалася Перша чеченська війна. Після багатьох років кровопролиття Росії вдалося відновити контроль над Чечнею.

XS
SM
MD
LG