Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики під Волновахою зазнали суттєвих втрат – Тимчук


Дмитро Тимчук
Дмитро Тимчук

В результаті перестрілок між незаконними бойовими формуваннями та силами бійців АТО в районі Волновахи бойовики зазнали суттєвих втрат. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційне опір», депутат від «Народного фронту» Дмитро Тимчук.

«В районі Волноваха – Новотроїцьке – Докучаєвськ передові підрозділи противника, висунуті в бік Волновахи, зазнали суттєвих втрат. Кілька блокпостів і укріплених позицій терористів знищені, трупи і поранені терористи вивозяться в район Оленівки», – повідомив Тимчук.

«Незважаючи на якісь «домовленості», російсько-терористичні війська протягом останньої доби вели активні бойові дії в районі Донецька. Одночасно з проведенням обстрілів були атаковані позиції українських військ в районі Опитного з метою оточення наших підрозділів біля Донецького аеропорту. Також по всій лінії у районі Донецька противник завдавав масованих вогневих ударів», – зазначив експерт.

«Бойовики продовжують облаштовувати нові вогневі позиції для артилерії в районі Макіївки. Протягом останньої доби противник завдавав масовані вогневі удари по позиціях українських військ в районі Дебальцевого, є жертви серед місцевих жителів», – повідомив Дмитро Тимчук.

У прес-центрі АТО у п’ятницю вранці повідомили про понад півсотні артилерійських атак з боку бойовиків по позиціях українських військових, а також трьох загиблих і трьох поранених мирних жителів у результаті бойових дій.

XS
SM
MD
LG