Доступність посилання

ТОП новини

«Нафтогаз» звітує про обсяги споживання газу в Україні


Споживання газу трьома категоріями споживачів з 1 по 20 грудня
Споживання газу трьома категоріями споживачів з 1 по 20 грудня

«Нафтогаз» починає публікувати регулярні звіти щодо фактичних обсягів споживання газу в Україні. Про це повідомили у компанії у вівторок, 23 грудня.

«На виконання окремого доручення Міністерства енергетики та вугільної промисловості України НАК «Нафтогаз України» започатковує публікацію регулярних звітів щодо споживання газу окремими категоріями споживачів у регіонах України. У звітах буде зазначено рівень виконання планових показників (лімітів), встановлених для кожного регіону постановою Кабінету міністрів №296», – мовиться у повідомленні.

Уряд встановив ліміти для трьох категорій споживачів: промислових споживачів, бюджетних установ, а також теплогенеруючих та теплопостачальних організацій.

«Ліміти були встановлені на рівні 70-90% від фактичного обсягу споживання за відповідний місяць минулого року у залежності від категорії», – зазначають у «Нафтогазі».

Відповідальність за розподіл встановлених лімітів покладено на голів обласних адміністрацій та Київську міську адміністрацію. Обсяги споживання природного газу населенням цією постановою не регулюються.

XS
SM
MD
LG