Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі пролунав ще один вибух


Вибух в Одесі, 23 грудня 2014 року
Вибух в Одесі, 23 грудня 2014 року

В Одесі у ніч на 27 грудня знову пролунав вибух у результаті чого загинув чоловік, який ніс вибухівку. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті МВС України. Це сталося на вулиці Сегедській.

«Інформація щодо даної події надійшла 27 грудня о 4.50 до Приморського райвідділу міліції. На місце негайно виїхало керівництво одеської міліції, слідчо-оперативна група, експерти вибухотехнічної служби», – мовиться у повідомленні.

«Попереднім розслідуванням встановлено, що по вулиці пересувався невстановлений громадянин, віком до 45 років, та переносив в руках поклажу, в якій, ймовірніше за все, знаходився вибуховий пристрій. Під час руху стався неконтрольований вибух, в результаті якого понівечене тіло чоловіка вибуховою хвилею викинуло на десяток метрів на проїжджу частину вулиці», – зазначають в МВС.

Правоохоронці поки що не встановили особу чоловіка, який ніс вибухівку. Ніхто з інших громадян не постраждав. Вибуховою хвилею пошкоджені вікна та балкони прилеглих житлових будинків, повідомляють в міліції.

(Відео користувача Youtube Громадське ТБ Одеси)

23 грудня в Одесі пролунав вибух. Внаслідок вибуху була пошкоджена лише одна машина. Ніхто із перехожих не постраждав.

Упродовж останнього часу кілька вибухів пролунало і у Харкові.

XS
SM
MD
LG