Доступність посилання

ТОП новини

У чотирьох південних областях через снігопади обмежили рух автотранспорту


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

На ділянках автошляхів Запорізької, Одеської та Херсонської областей, а також на всіх автомобільних дорогах Миколаївщини у зв’язку з погіршенням погодних умов обмежили або взагалі закрили рух автотранспорту. Про це повідомляє прес-служба Держагентства автошляхів України.

У Запорізькій області обмежено рух вагового та пасажирського автотранспорту на ділянці автомобільної дороги М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта (від кордону Дніпропетровської області до міста Запоріжжя), а також на ділянці від міста Запоріжжя до Василівки.

В Одеській області закрито рух всіх видів автотранспорту на ділянці автомобільної дороги М-05 Київ-Одеса, автомобільними дорогами М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса – Кучургани, М-28 Одеса – Южний, Р-70 Одеса – Б.Дністровський – Монаші. Для великовагового та великогабаритного – в’їзд до Одеси.

В Херсонській області закрито рух автотранспорту на ділянці автомобільної дороги Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічевськ та автомобільною дорогою М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ.

В Миколаївській області закрито рух всіх видів автотранспорту всіма автомобільними дорогами загального користування.

XS
SM
MD
LG