Доступність посилання

ТОП новини

Голова Луганської ОДА: 2 дітей поранені через обстріл бойовиків


Двоє дітей поранені через обстріл бойовиками Золотого Луганської області 1 січня, заявляє голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

«Учора близько 19:30 терористи з боку окупованого Кіровська здійснили по Золотому 20 пострілів з артилерійських гармат. Снаряди вибухнули в приватному секторі, ушкодивши багатоповерхівку у кварталі Сонячному. Крім того, вибуховою хвилею вибиті шибки в сільській загальноосвітній школі й на будівлі сільради. У результаті обстрілу легко поранені двоє дітей. Зараз на місці працюють представники влади й відбудовні бригади», – мовиться в повідомленні на сайті Москаля.

Як заявив голова ОДА, протягом дня 1 січня й минулої ночі зафіксовано дев’ять обстрілів Луганської області з артилерії, систем залпового вогню «Град», мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Найбільше, за даними Москаля, постраждало селище Чорнухине Попаснянського району, яке протягом дня обстріляли чотири рази. Ушкоджено кілька приватних будинків. Під обстріли потрапили також Попасна, Горське й Золоте, мовиться в повідомленні.

Учора голова Луганської облдержадміністрації повідомив, що внаслідок обстрілу сепаратистів у селищі Чорнухине Попаснянського району о 6:30 1 січня загинув один мирний житель, ще двоє були поранені.

Від 9 грудня на Донбасі був оголошений черговий «режим тиші», проте обстріли відбуваються і далі. Українські силовики і проросійські бойовики звинувачують одне одного у порушенні перемир’я.

XS
SM
MD
LG