Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьк увійшли дві колони російської бронетехніки – Тимчук


Ілюстраційне фото, Торез
Ілюстраційне фото, Торез

Бойовики активно перекидають в район Донецька нові артилерійські підрозділи і бронетехніку. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний опір», народний депутат України Дмитро Тимчук.

Зокрема, нові вогневі позиції артилерійських підрозділів зафіксовані в районі Яковлівки, Спартака, в Петровському районі Донецька. Протягом 2 діб зафіксовано як мінімум дві маршові колони, у складі яких відзначалася як бронетехніка, так і артилерія.

Одна з колон зайшла з півдня (через Амвросіївку), інша – через Сніжне і Шахтарськ. Всього зафіксовано до 20 одиниць бронетехніки (з них 7 танків) і до 6 знарядь ствольної артилерії. Також у складі колон перебували тентовані вантажівки з боєприпасами та особовим складом.

Також Тимчук повідомив, що на Донеччині у районі Первомайска і в напрямку до Новоташковки спостерігається концентрація живої сили і техніки російсько-терористичних військ.

Раніше бойовики, які контролюють окремі райони Луганської області, розмістили в інтернеті відео своїх військових навчань. На відео зафіксовані бронеавтомобілі БПМ-97 «Постріли», які використовує тільки російська армія.

Від 9 грудня 2014 року на Донбасі був оголошений черговий «режим тиші», проте обстріли відбуваються і надалі.

XS
SM
MD
LG