Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові вже 17 постраждалих в ДТП військових, 4 – у важкому стані


ДТП в зоні АТО(фото з http://www.unn.com.ua)
ДТП в зоні АТО(фото з http://www.unn.com.ua)

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, у лікарнях Харкова перебувають 17 військовослужбовців, з них 15 – у обласному військово-медичному клінічному центрі Північного регіону і 2 в обласній клінічній лікарні. Як повідомив заступник начальника військового шпиталю Євген Скиба, 4 військовослужбовців перебувають у тяжкому стані, проте їхньому життю нічого не загрожує.

У постраждалих – політравми голови, грудей, живота, переломи кінцівок. Опіків у постраждалих нема. Пацієнтів виводять з шоку, проводять діагностику. Про операційне втручання не йдеться. За словами Скиби, першого військового доправили сьогодні о 8 ранку. До міста планують привезти ще 4 постраждалих військових.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди у Донецькій області, в результаті якої загинули військовослужбовці, Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 415 Кримінального кодексу України (порушення правил водіння або експлуатації машин).

5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні АТО зіткнулися військові автомобілі КрАЗ та автобус «Богдан». За попередньою інформацією, ДТП сталася в результаті складних погодних умов.

XS
SM
MD
LG