Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація в Донецькому аеропорту контрольована силами АТО – Генштаб


Підрозділ безпілотної авіації «Армія SOS» веде повітряну розвідку в Донецькому аеропорту, 15 січня 2015 року
Підрозділ безпілотної авіації «Армія SOS» веде повітряну розвідку в Донецькому аеропорту, 15 січня 2015 року

Станом на 11:30 ситуація в донецькому аеропорту перебуває під контролем сил АТО, повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України.

За повідомленням, розміщеним на сайті Міноборони, захисники аеропорту забезпечені зброєю, боєприпасами і продуктами харчування.

«Напередодні вмілими ударно-рейдовими діями українські підрозділи знищили угруповання терористів, які протягом тривалого часу вели вогонь по позиціях «кіборгів» на території аеропорту. Бойовики зазнали втрат та відступили у бік житлових кварталів міста Донецька. Дані щодо втрат серед бойовиків уточнюються», – йдеться в повідомленні.

Артилерія сил АТО відкриває вогонь виключно по позиціях бойовиків, скупченню їхніх військової та живої сили. Уточнюють у Генштабі.

«Українські військові неухильно дотримуються умов Мінського протоколу та меморандуму і не ведуть активних дій за межами лінії розмежування сторін», – наголошують у Генштабі.

Протягом останніх днів бої точаться в районі Донецького аеропорту і прилеглих населених пунктів. Українські військові заявляють, що далі контролюють новий термінал летовища, проросійські сепаратисти на своїх сайтах стверджують, що перебрали його під свій контроль.

На тему Донецького аеропорту:

XS
SM
MD
LG