Доступність посилання

ТОП новини

На Харківщині ліквідували осередок сепаратистів – Аваков


Місце вибуху у Харкові, 19 січня 2015 року
Місце вибуху у Харкові, 19 січня 2015 року

Силовики ліквідували осередок сепаратистів на Харківщині. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у вівторок, 20 січня, на своїй сторінці у Facebook.

«У результаті здійснення спеціальної операції, правоохоронці припинили існування осередку проросійських активістів. Під час обшуку офісу правоохоронці вилучена антиукраїнська агітаційна література. Діяльність так званої громадської організації «Ісход» припинено. Громадський рух «Ісход» гучно заявив про себе у мережі інтернет місяць тому», – зазначив Аваков.

«Не всі погодяться, що один з лідерів так званого «Ісходу», новоявленої сепаратистської організації, буде у тюремній камері разом зі своїми прапорцями ХНР. Але я вважаю, йому там і місце. Надто мені та решті харків’ян не хочеться перетворення Харкова на одне зі спустошених міст окупованих «російськими народними республіками». Так що, пане [Олег] Новиков, не дозволю. Ми не дозволимо», – зазначив голова МВС України.

Учора силовики у Харкові розпочали обшуки та затримання у рамках контртерористичної операції. 19 січня у цьому місті біля Московського райсуду стався вибух. Прокуратура попередньо кваліфікувала вибух як «теракт». Наразі у харківських лікарнях перебуває 13 постраждалих.

Упродовж останніх місяців у Харкові стались кілька вибухів: на залізниці, біля військових об’єктів та у кафе.

XS
SM
MD
LG