Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко скорочує візит до Швейцарії, а Турчинов їде в АТО – Цеголко


Українські військові їдуть у напрямку Волновахи Донецької області, 18 січня 2015
Українські військові їдуть у напрямку Волновахи Донецької області, 18 січня 2015

Через ускладнення ситуації у зоні бойових дій на Донбасі президент України Петро Порошенко вирішив скоротити свій візит до Швейцарії. Про це повідомив його речник Святослав Цеголко. За його словами, у середу в зону проведення антитерористичної операції вилітає секретар РНБО Олександр Турчинов.

«Порошенко на постійному зв’язку з нашими військовими. Щойно начальник Генерального штабу та міністр оборони доповіли про ситуацію у районі Донецького аеропорту та 29-го і 31-го блокпостів. Завтра у зону АТО вилітає секретар РНБО Турчинов. У зв’язку з ускладненням ситуації президент вирішив скоротити візит до Швейцарії і вже завтра повернеться до України», – зазначив Цеголко.

В останні дні на Донбасі спостерігається активізація бойових дій. За повідомленням речника АТО Андрія Лисенка, наразі найзапекліші бої тривають у районі пунктів пропуску 29-го і 31-го, неподалік кордону з Росією та біля Донецького аеропорту.

19 січня українські військові заявили, що 700 російських військових перетнули кордон з Україною. Москва ці звинувачення відкидає.

XS
SM
MD
LG