Доступність посилання

ТОП новини

МВС: на Рівненщині бурштинові браконьєри побили шістьох міліціонерів


Пошкоджені незаконним видобутком бурштину території Рівненщини, 2009 рік
Пошкоджені незаконним видобутком бурштину території Рівненщини, 2009 рік

Сьогодні в селі Федорівка на Рівненщині під час спроби затримання нелегальних видобувачів буршину кілька десятків людей напали на правоохоронців.

У центрі зв’язків з громадськістю управління внутрішніх справ у Рівненській області Радіо Свобода повідомили, що правопорушники скористалися кількісною перевагою для нейтралізації правоохоронців. Міліціонерам завдали тілесних ушкоджень, давали їм в руки каністри з пальним і погрожували по них стріляти, заявили в міліції.

За повідомленням, міліціонерам знадобилася медична допомога.

Для з’ясування всіх обставин події в районі працює слідчо-оперативна група. За фактом нанесення тілесних ушкоджень правоохоронцям відкрили справу.

Раніше слідство встановило особи 15 жителів Рокитнівського району Рівненщини, які 15 січня вчинили опір працівникам лісової охорони й міліції поблизу села Глинне Рокитнівського району. Тоді двоє міліціонерів були госпіталізовані з черепно-мозковою травмою і струсом мозку.

На Рівненщині триває «бурштинова лихоманка», яка в минулі роки супроводжувалася кришуванням бурштинових браконьєрів з боку правоохоронних органів.

XS
SM
MD
LG