Доступність посилання

ТОП новини

У батальйоні «Донбас» закликають українську владу визволити полонених «кіборгів»


Якщо держава не визволить «кіборгів», будемо діяти ми – командир розвідроти «Донбасу»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:34 0:00

Командир розвідроти батальйону «Донбас» на псевдо «Каплан» закликає державу вжити всіх можливих заходів для визволення з полону тих вояків, які боронили аеропорт Донецька. Про це він заявив після повернення у рідне місто Рівне.

«Каплан» – один із тих бійців «Донбасу», який потрапив у полон під час подій під Іловайськом. Він розповів, що у той час, як у його батальйоні заборонено знущатися та морально принижувати полонених, бойовики навпаки знущалися з затриманих і провокували на аналогічні дії населення. Водночас «Каплан» висловив упевненість, що більшість населення Донбасу не рада бойовикам, але змушена мовчати через загрозу життю.

«Якщо з боку нашого командування та адміністрації президента не буде вжито всіх необхідних заходів щодо визволення «кіборгів», ми будемо діяти», – заявив боєць.

Він також розповів, що тримає зв’язок із побратимами, які і далі воюють на території донецького летовища, і вони повідомляють, що і далі утримують оборону і завдають втрат противнику.

Раніше цього тижня Міністерство оборони України повідомило, що 16 захисників донецького аеропорту потрапили у полон до бойовиків.

XS
SM
MD
LG