Доступність посилання

ТОП новини

Поблизу Вуглегірська триває бій – штаб АТО


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

За підтримки танків і піхоти бойовики атакували позиції українських військових поблизу Вуглегірська, зараз там триває бій. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Крім того, населені пункти Дебальцеве та Гірське бойовики обстріляли з систем залпового вогню «Град».

Починаючи з 6:00 ранку поблизу Дебальцева з артилерії та мінометів сепаратисти обстріляли Попасну, Юнокомунарівськ, Дебальцеве, Нікішино, Гірське, Ольховатку, двічі Санжарівці.

На луганському напрямку проросійські бойовики зі стрілецької зброї, артилерії та мінометів обстріли Нижнє, Щастя, Кримське. У Щасті обстріляли теплоелектростанцію, зазначають у штабі АТО.

На донецькому напрямку сепаратисти з мінометів і артилерії обстріляли Опитне, Мар’їнка, Водяне, Піски, Тарамчук, Новотроїцьке, з «Градів» обстріляли Горняк.

Вуглегірськ – поблизу Дебальцева, яке є однією з кількох гарячих точок, де в січні активізувалося збройне протистояння між сепаратистами та урядовими військами.

Раніше сьогодні проросійські бойовики на сході України заявили, що майже оточили сили АТО в Дебальцевому. Проте українська сторона заявила, що Дебальцеве, як і раніше, оточене з двох флангів і обстрілюється з систем залпового вогню «Град». Місто залишається під контролем українських військових.

XS
SM
MD
LG