Доступність посилання

ТОП новини

За добу бойовики з «Градів» чотири рази обстріляли Дебальцеве – штаб АТО


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

За добу з систем залпового вогню «Град» бойовики чотири рази обстріляли Дебальцеве, повідомляють у прес-центрі АТО.

Крім того, на луганському напрямку бойовики з мінометів обстріляли Станицю Луганську, Кримське, Сокольники та двічі Новотошківське.

З артилерії обстріли велися по Новотошківському, Кримському, яке також зазнало обстрілу з «Градів», з автоматичних гранатометів бойовики тричі обстріляли місто Щастя, зазначають у штабі АТО.

На Донецькому напрямку з мінометів вкотре було обстріляно Піски, з «Градів» двічі – селища Тоненьке та Водяне, з мінометів Первомайське, з танків та артилерії обстрілювалися Новоласпа та Гранітне, з систем залпового вогню «Град» – Золоте.

Поблизу селища Луганське бойовики штурмували позиції українських підрозділів, однак, отримавши відсіч, відступили. Зі стрілецької зброї та артилерії були обстріляні населені пункти Малоорлівка, Новоорлівка та Троїцьке, з « Градів» – Чернухіно, з мінометів Могила Гостра.

На Маріупольському напрямку під вогонь потрапила Новоселівка Друга, з протитанкових ракетних комплексів та танків бойовики обстріляли Миколаївку.

Раніше сьогодні у РНБО повідомили, що поблизу Дебальцева йдуть бої постійні, а також спростували інформацію про «оточення чи перерізання» основної траси Артемівськ-Дебальцеве. За даними РНБО, ситуація повністю контрольована.

XS
SM
MD
LG